2024 Yaz Dönemi Stajyer Sonuçları

2024 Yaz dönemi için kabul alan stajyer öğrencilerimiz aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Staj başlangıcı 1 Temmuz itibari ile 20 iş günü olarak planlanmıştır. Başka bir kurumdan kabul alan öğrencilerin merkezimize bildirmeleri yedek listede bekleyen arkadaşlarımız için önemlidir.

Gerekli evrakları bölümleriniz ile görüşerek imzalatmak üzere merkezimize getirebilirsiniz.

1ECE AYERASİL
2CEMAL TARIKASİL
3EMRE TÜRKASİL
4ALEYNA BİRASİL
5NİLSUN KARADAĞASİL
6MUSTAFA BATUHAN YAŞARASİL
7ALEYNA BÜŞRA DİNÇASİL
8MÜJDE BAHAR SOLMAZASİL
9MARİA MOUSSAASİL
10ECE ONARANASİL
11ESMA NUR COŞKUNYEDEK

Yaz Dönemi Stajyer Alımı Hakkında

Merkez Laboratuvar yaz dönemi staj başvuruları 3-7 Haziran tarihleri arasında arasında alınacaktır.
1-22 Temmuz tarihleri arasında yalnızca zorunlu stajını yapmak üzere başvuruda bulunan 10 öğrenci kabul edilecektir.
Başvuru için öğrenci belgesi, CV ve Transkriptlerinizi merkezlab@yildiz.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.
Belirlenen tarihler dışında yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Kabul edilen stajyerler 14 Haziran’da açıklanacak, belge teslimi 24-29 Haziran arasında yapılacaktır.
Staj dönemi 1 temmuz itibari ile başlayacaktır.
NOT: Merkezimiz yalnızca Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine staj imkanı sağlanmaktadır.

2023 Yaz Dönemi İçin Kabul Alan Stajyer Öğrenciler

2023 Yaz dönemi için kabul alan stajyer öğrencilerimiz aşağıdaki tabloda verilmiştir. Stajyerlerin belirlenmesinde öncelik 4. Sınıflara öncelik verilmiştir.

Staj başlangıç tarihi 3 Temmuzdur. 20 günlük ve 30 günlük olmak üzere iki ayrı grup oluşturulacaktır. Lütfen staj sürelerinizi belirten bir maili hsevgi.varli@merklab.yildiz.edu.tr adresine iletiniz.

1MELİS NİSAAKDENİZ
2BEYZASADİ
3CANERDOĞRU
4DUYGUŞİRİN
5İREMAKGÜN
6ZEHRAKADIOĞLU
7NİLAYPALASOĞLU
8SEMANURYILDIRIM
9SEMANURKİRİŞÇİ
10BEYTULLAHAKTAŞ
11MUSTAFA BORAÖZTÜRK
12İLAYDABEKYÜREK
13HARUNÇELİK
14AZADİBEYDUZ
15İLAYDADUMAN

Yaz Dönemi Stajyer Alımı Hakkında

Yaz Dönemi Stajyer Alımı Hakkında;

Merkez Laboratuvar yaz dönemi staj başvuruları 15-27 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır. Kimya, Kimya mühendisliği, Metalürji ve Malzeme mühendisliği, Fizik, Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden yalnızca zorunlu stajını yapmak üzere başvuruda bulunan 10 öğrenci kabul edilecektir.

Başvuru için öğrenci belgesi, CV ve Transkriptlerin hsevgi.varli@merklab.yildiz.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Belirlenen tarihler dışında yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Kabul edilen stajyerler Mayıs ayının sonunda açıklanacaktır.

Staj dönemi 3 Temmuz itibari ile başlayacaktır.

NOT: Merkezimiz öncelikli olarak Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine staj imkanı sağlanmaktadır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın Ziyareti

YTÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı bünyesinde yer alan ve İSTKA tarafından desteklenen “Geri Kazanım Test ve Araştırma Merkezi’ ile ‘Katmanlı İmalat ile Titanyum Medikal İmplant Araştırma ve Üretim Merkezi’ açılışları T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL, İSTKA Genel Sekreteri Sayın Erkam Tüzgen ve Rektörümüz Sayın Tamer Yılmaz’ın değerli katılımlarıyla gerçekleşti.