2023 Yaz Dönemi İçin Kabul Alan Stajyer Öğrenciler

2023 Yaz dönemi için kabul alan stajyer öğrencilerimiz aşağıdaki tabloda verilmiştir. Stajyerlerin belirlenmesinde öncelik 4. Sınıflara öncelik verilmiştir.

Staj başlangıç tarihi 3 Temmuzdur. 20 günlük ve 30 günlük olmak üzere iki ayrı grup oluşturulacaktır. Lütfen staj sürelerinizi belirten bir maili hsevgi.varli@merklab.yildiz.edu.tr adresine iletiniz.

Başka bir kurumdan kabul alan öğrencilerin merkezimize bildirmeleri yedek listede bekleyen arkadaşlarımız için önemlidir.

Gerekli evrakları bölümleriniz ile görüşerek imzalatmak üzere merkezimize getirebilirsiniz.

1MELİS NİSAAKDENİZ
2BEYZASADİ
3CANERDOĞRU
4DUYGUŞİRİN
5İREMAKGÜN
6ZEHRAKADIOĞLU
7NİLAYPALASOĞLU
8SEMANURYILDIRIM
9SEMANURKİRİŞÇİ
10BEYTULLAHAKTAŞ
11MUSTAFA BORAÖZTÜRK
12İLAYDABEKYÜREK
13HARUNÇELİK
14AZADİBEYDUZ
15İLAYDADUMAN

Yaz Dönemi Stajyer Alımı Hakkında

Yaz Dönemi Stajyer Alımı Hakkında;

Merkez Laboratuvar yaz dönemi staj başvuruları 15-27 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır. Kimya, Kimya mühendisliği, Metalürji ve Malzeme mühendisliği, Fizik, Biyomühendislik, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden yalnızca zorunlu stajını yapmak üzere başvuruda bulunan 10 öğrenci kabul edilecektir.

Başvuru için öğrenci belgesi, CV ve Transkriptlerin hsevgi.varli@merklab.yildiz.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Belirlenen tarihler dışında yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Kabul edilen stajyerler Mayıs ayının sonunda açıklanacaktır.

Staj dönemi 3 Temmuz itibari ile başlayacaktır.

NOT: Merkezimiz öncelikli olarak Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine staj imkanı sağlanmaktadır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ın Ziyareti

YTÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı bünyesinde yer alan ve İSTKA tarafından desteklenen “Geri Kazanım Test ve Araştırma Merkezi’ ile ‘Katmanlı İmalat ile Titanyum Medikal İmplant Araştırma ve Üretim Merkezi’ açılışları T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL, İSTKA Genel Sekreteri Sayın Erkam Tüzgen ve Rektörümüz Sayın Tamer Yılmaz’ın değerli katılımlarıyla gerçekleşti.

Kabul Edilen Stajyer Başvuruları

Kabul Edilen Stajyer Başvuruları:

Kabul edilen öğrenciler gerekli belgelerini (bölümlerinden öğrenerek) imzalatmak üzere Merkez Laboratuvarı Numune Kabul Birimine getirebilirler.

Berkan YelKimya Mühendisliği
Dilara SalmanoğluKimya Mühendisliği